Richtlijnen aanlevering folders

Richtlijnen voor aanlevering 2024

Om het logistiek proces optimaal te laten verlopen, dient de aanlevering van uw folders aan BD Media vanaf 2021 minimaal 1 week vóór de distributie van folder plaats te vinden. De officiële plaatsing van het order via uw commercieel contactpersoon moet minstens 1 week vóór de aanlevering gebeuren. Uitzonderingen vindt u in de operationele kalender met overzicht van alle feestdagen. 

Bekijk ook de voorwaarden voor spreiding van grotere volumes en adreswissels. Aarzel niet om hierover contact op te nemen met uw contactpersoon bij BD Media.

U hebt er uiteraard alle belang bij dat uw folders in perfecte staat bij de consument terecht komen. Het correct stapelen en inpakken van uw pallets is dan ook van het grootste belang om het verdere logistieke proces optimaal te laten verlopen. In de technische fiche vindt u alle richtlijnen. Aarzel echter niet om uw Account Manager of onze klantendienst te contacteren in geval van eventuele vragen.

Aanmelden van uw levering

Elke opdracht tot distributie dient minstens 24 uur vóór levering aangemeld te worden via onze planningtool. Bij eventuele vragen kan u terecht bij onze order planning.