Activatiekanalen

Folders

Folder

Zet uw boodschap in the picture via het bedelen van een folder. Zowel nationale als gesegmenteerde distributie is mogelijk!

Deurhanger

Deurhanger

Een deurhanger aan de voordeur zodat uw boodschap zéker blijft hangen. Kies voor een deurhanger met een call to action en genereer meer traffic naar uw winkelpunt of webshop! 

Sample

Sample

Prikkel de zintuigen met een directe ontmoeting tussen uw product of merk en de consument. Als het in een brievenbus past, dan kunnen we het vast wel bedelen. Daag ons uit met uw ideeën!

Special broodzak

Special

Wees extra creatief en ga voor de bedeling van een special! Spring uit de menigte van standaard huis-aan-huis communicatie en activeer uw doelgroep op een originele manier. 

Verkiezingen

Verkiezingen 2024

Bereik alle gezinnen in uw gemeente door een papieren flyer of folder te laten bedelen in alle brievenbussen in uw gemeente of provincie - ook in de brievenbussen met een anti-reclamesticker. 

Infokanalen

Magazine Antwerpen

Public

Van evenementen- en afvalkalender tot info van gemeentes en nutsbedrijven – BD Media bezorgt alle mogelijke vormen van overheidscommunicatie in álle Belgische brievenbussen.