Dit zijn de winnaars van 'Beste Folder van het Jaar 2021'!

Op 25 november 2021 vond voor de 8ste keer op rij Consumer Activation Forum plaats in aanloop naar de RetailDetail Night, waar ook de awards voor ‘Beste Folder van het Jaar’ werden uitgereikt. Na een jaartje afwezigheid was iedereen weer van de partij om wat we toch graag 'het feest van de folder' noemen te vieren!

Verkiezing van Beste Folder van het Jaar 2021

Dat de folder een belangrijk medium is en blijft bewijzen de resultaten uit de Door to Door Impact Survey waar maar liefst 93% van de Belgen aangeeft wekelijks de folders te lezen of te doorbladeren. Daarom willen we alle retailers en merken in de bloemetjes zetten die steevast mee geloven in de kracht van een goed uitgewerkte folder. Want niet alleen de winnaars van de awards, maar iedereen die met zijn team zorgt voor de creatie van de folder heeft een zeer grote impact bij consumenten thuis tot in de woonkamer. 

De verkiezing van 'Beste Folder van het Jaar' bestaat uit de consumentenprijzen en de vakjuryprijs. De consumentenprijzen werden opgedeeld in 4 categoriën: 

  1. Supermarkten
  2. Elektro & Telecom
  3. Home, DIY, Tuin & Dier
  4. Beauty, Lifestyle & merken

Onze vakjury, onder leiding van Nathalie Dens (Prof. aan de Universiteit van Antwerpen), koos ook hun favoriete folder a.d.h.v. enkele cirteria: originaliteit, innovatie, creativiteit, merkopbouw (m.a.w. een marketing verhaal in het concept), call to action,... 

Dit zijn de winnaars!

En de winnaars zijn...

  1. Supermarkten: Aldi
  2. Elektro & Telecom: MediaMarkt
  3. Home, DIY, Tuin & Dier: Action
  4. Beauty, Lifestyle & merken: Kruidvat

Prijs van de vakjury ging naar: Aldi

Consumer Activation Forum 2021 

Consumer Activation Forum stond in het teken van 'Get Phigital', een slimme mix tussen online en offline media overgoten een purpose sausje en voldoende menselijke touch. 

Binnenkort kunnen jullie de sessie volledig herbekijken of de sfeer terug even opsnuiven met onze aftermovie. We'll keep you posted!