BD Media en Accurat gaan samen voor impact!

Image
analyse Accurat

Een betekenisvolle samenwerking is er eentje met impact. Daarom slaan BD Media en Accurat de handen in elkaar om de effecten van een folderbedeling op een objectieve manier te meten en te analyseren. Hoe effectief is een folderbedeling, wat was de impact van uw huis-aan-huis campagne? Belangrijke vragen waar we nu samen een concreet antwoord op bieden.

Gerichte actie zorgt voor impactvolle reactie

Accurat is een Belgische startup die bekend staat voor haar baanbrekende expertise op gebied van gegevensanalyse en datavisualisatie. Concreet wil dit zeggen dat onze samenwerking een eye-opener is voor klanten die meer willen weten over hun drive-to-store effect en willen inschatten of hun campagne effectief was. Daarbovenop is het dankzij een grondige doelgroep analyse mogelijk om te voorspellen of de beoogde doelgroep ook de meest zinvolle is.

Testen en uitproberen, het hoort erbij

Werkt elke folder even goed bij iedere doelgroep? Waarschijnlijk niet. Daarom is het van groot belang om de inhoud van je folder goed af te stemmen op je doelgroep of locatie van bedeling. Ligt het aan de copy of zijn het net de beelden of compositie van je voorpagina dat een verschil kunnen maken in impact? Dankzij verschillende tests met Accurat kunnen wij vanaf nu achterhalen welke elementen het meeste effect teweegbrengen.

Een omni-channel samenwerking

Onze samenwerking werkt evengoed voor digitale acties op myShopi. Wat is het drive-to-store effect dankzij een digitale folder op myShopi of door het inzetten van een push notificatie via de app. Een volledige omni-channel campagne krijgt ook een omni-channel impactanalyse.