Hoofdkantoor Bornem

BD Media is het nummer 1 omni-channel activatieplatform in België, met meer dan 50 jaar ervaring in logistieke offline en digitale consumentenactivatie. Via verschillende kanalen – in-home, on the go, in de brievenbus en in de winkel – zorgen we ervoor dat de consument geprikkeld wordt en actie onderneemt.

Onze missie is dan ook ‘delivering activated consumers’. We distribueren wekelijks folders, samples en andere creatieve uitingen in 4,5 miljoen brievenbussen in België en plaatsen digitale cashbacks, folders of promoties op ons promoplatform myShopi dat al 2,3 miljoen keer werd gedownload in België. Traffic genereren naar fysieke winkels en webshops vormt meer dan ooit de kern van onze propositie.

Geen omni-channel strategie zonder aandacht voor data, die ons toelaten om onze klanten ook gesegmenteerde marketing oplossingen aan te bieden, zowel geografisch als socio-demografisch. In de praktijk komt het erop neer dat we per sector van gemiddeld 850 brievenbussen een huis-aan-huis campagne op maat kunnen verzorgen.